Akcija!

Dvojezične bajke sa CD-om – Komplet II

Originalna cena je bila: 3.000,00 рсд.Trenutna cena je: 1.800,00 рсд.

  • Broš povez
  • Srpski i engleski jezik
  • 30 cm
  • 40 str.
Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Dvojezične bajke sa CD-om – Komplet II

U svakoj knjizi se nalaze po dve bajke, na srpskom i engleskom jeziku.

  1. Ali Baba / Knjiga o Džungli
  2. Krcko Oraščić / Mala Sirena
  3. Carevo novo odelo / Alisa u zemlji čuda
  4. Mačak u čizmama / Pinokio
  5. Palčica / Aladin i čarobna lampa

Ova interaktivna izdanja omogućiće vašoj deci da na što zabavniji način nauče engleski jezik, a da pri tom uživaju u svojim omiljenim bajkama. Svaka knjiga serijalaPročitaj mi bajku predstavlja kvalitetnu audio-vizelnu celinu, zabavni i umetnički doživljaj sa velikom edukativnom notom. Preglednost i zanimljive ilustracije su nešto što bajke iz ove edicije izdvaja od ostalih i koje se preporučuju kako deci, tako i roditeljima za zajedničko druženje.

Možda najzanimljiviji segment edicije je audio CD koji se dobija na poklon uz svaku knjigu. Na CD-u se nalaze interpretacije bajki na srpskom jeziku koje čita Dragoljub Ljubičić Mićko, i na engleskom ih interpretira Ana Sofrenović.

Nezaobilazan detalj svakog odrastanja su bajke. Dozvoliti svom detetu da uz iste bajke odraste i nauči sve što su i njihovi roditelji u svom detinjstvu, i to na mnogo zabavniji način i zajedno sa njima, od izuzetne je važnosti za odrastanje deteta.

Ispričane razumljivim i jednostavnim jezikom i prilagođene svim uzrastima, bajke iz ove edicije u najboljem maniru pripovedačke tradicije prenose univerzalna i vanvremenska značenja. U posebnom delu na kraju svake knjige data su objašnjenja pojmova i rečnik engleskih reči.