Akcija!

Trikovi i magija – Komplet 4 knjige

Originalna cena je bila: 2.400,00 рсд.Trenutna cena je: 1.400,00 рсд.

  • Tvrd povez
  • Ćirilica
  • 19 x 29 cm
  • 32 str.
Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Trikovi i magija – Komplet 4 knjige

 

  1. Jednostavni trikovi – Ova knjiga predstavlja mnošto lakih, jednostavnih, pa ipak zadivljujućih trikova – kako uspraviti jaje, saviti kašiku, kako pretvoriti vodu u mleko i sl. Sav potreban pribor naći ćeš u kući i, uz malo vežbe, svojim predstavama oduševiti prijatelje i članove porodice.
  2. Trikovi sa kartama – Ova knjiga predstavlja mnoštvo sjanjih trikova koji se izvode s kartama. Za njihove izvođenje najčešće nije potrebno ništa osim jednog običnog špila karata, tako da možeš odmah početi da ih uvežbavaš – kako učiniti da se odabrana karta okrene u vazduhu, kako sve kečeve skupiti jedan do drugog, kako učiniti da odabrana karta iskoči iz špila.
  3. Naučna magija – U ovoj knjizi svi trikovi se zanivaju na nauci. Pregledno je objašnjeno zašto određeni trik uspeva. Ova knjiga je izvanredna prilik da se sazna o nauci kroz zabavu, dok izvodite čudesne trikove.
  4. Čitanje misli – Ova knjiga predstavlja mnoštvo sjanjih trikova koji pokazuju čudesnu moć – publika će biti zapanjena kada se uveri da ste i stanju da čitate njihove misli i da predviđate budućnost. Iz knjige „Čitanje misli“ saznaćete: kako da pročitaš nečije misli, držeći mu ruke na slepoočnicama, kako da predvidiš koju će karticu tvoj gledalac odabrati, kako da bilo koji dugačak broj učiniš deljivim sa četiri.

Možda će vam se svideti …