Akcija!

Saznaj ko su – Komplet 4 knjige

Originalna cena je bila: 2.000,00 рсд.Trenutna cena je: 1.200,00 рсд.

  • Tvrdi povez
  • Ćirilica
  • 18 x 24 cm
  • 32 str.
Šifra proizvoda: 701 Kategorije: , Oznake: , , , , ,

Opis

Saznaj ko su – Komplet 4 knjige

  1. Stari Egipćani – Stari Egipat je oduvek izazivao divljenje. To je zemlja tajanstvenih grovnica, skrivenog blaga i zastrašujućih božanstava sa životinjskim licima. Međutim, kakvi su zaista bili ljudi koji su tamo živeli i koji su predmeti iz Starog Egipta koji nas i danas okružuju, otkrijte u ovoj knjizi.
  2. Stari Rimljani – stvorili su jedinstveni svet pre više od dve hiljade godina. Mnoge stvari koje su Rimljani stvorili postoje i danas. Naše građevine, naše pismo i meseci u godini, nastali su po uzoru na njihove. Ova knjiga otkriva kako je sve počelo.
  3. Stari Grci – Ova knjiga otkriva ko su bili Stari Grci, gde i kada su živeli, kako je izgledao njihov svakodnevni život, bavi se surovim Spartancioma, skupovima u Atini, idejama i pronalascima Starih Grka, prvim Olimpijskim igrama i sl.
  4. Vikinzi – Prvi pljačkaši koji su napadali Engleski i druge zemlje Zapadne Evrope su dolazi sa seveta. Pisci sa Islanda su pljačkaše nazvali „Vikinzi“. Danas su surovi pljačkaši iz Norveške, Švedske i Danske svima poznati pod tim imenom, a ova knjiga otkriva ko su oni, kako su živeli i ko si njihovi današnji potpmci.

Možda će vam se svideti …