Akcija!

Velika slikovnica: Zveri

Original price was: 880,00 рсд.Current price is: 399,00 рсд.

  • Broj strana: 23 str.
  • Format: 29 cm.
  • Povez: Tvrd
  • Pismo: Ćirilica

Opis

Velika slikovnica: Zveri

U uvodnom poglavlju naučićete ponešto o prvim zverima, otkriti zanimljivosti o sabljozubom tigru, ko je bio megantereon, a kako je izgledao mahajrodus. Zašto ove životinjske vrste više ne postoje? Sve to i još mnogo toga otkrijte u prvom poglavlju ove fantastične knjige.

Iz narednih poglavlja saznaćete više o čuvenom „kralju životinja”, gde živi, kako se ponaša u grupi, zašto obeležava teritoriju i ko brine o mladuncima. Kako se lav oglašava, koliko spava i kako se hrani, otkrićete čitajući ovu knjigu.

Da li znate koja je prelepa zver, savršeno građena za brzo trčanje, najbrža kopnena životinja na svetu? Gepard! Verovali ili ne, ovaj trkač tankih nogu i male glave, može da dostigne brzinu i do 100 kilometara na čas.

Dragi naši mali istraživači, krenite u pustolovinu uz ovu neverovatnu knjigu i saznajte kako žive panteri, tigrovi, pume i ostale zanimljive zveri. Upustite se u uzbudljivo putovanje i otkrijte zašto se kaže: Ne diraj lava dok spava, ili da je neko ljut kao ris. Ko vodi glavnu reč u porodici hijena?

To nije sve! U ovoj živopisno ilustrovanoj knjizi o čudesnom svetu životinja čeka vas još mnogo zanimljivosti.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Dimenzije 23 × 29 cm