Akcija!

Tražim srodnu dušu

Original price was: 1.200,00 рсд.Current price is: 499,00 рсд.

  • Autor: Rejčel Vinters
  • Broj strana: 371
  • Format: 21 cm
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

ISBN: 978-86-505-3146-4

Kategorija:

Opis

Tražim srodnu dušu

Romantična komedija kakvu odavno niste doživeli… pardon, pročitali!

Može li stvarna ljubav da bude kao ona na filmu?

Ivi se preselila u London kako bi ostvarila svoj san da postane scenarista. Međutim, kad se zaposlila u Agenciji za film i TV, kao asistent Vilijama Džonatana Trećeg, poznatog i kao „Zovite mi Monti”, taj san će na izvesno vreme morati da zanemari, kako bi drugima pomogla da ostvare svoje snove.

 

Ubrzo se ispostavlja da je agencija na izdisaju: može da je spase samo Montijev najvažniji klijent, Ezra Čester. Međutim, kad je saznao da se od njega očekuje da napiše romantičnu komediju, Ezra odustaje – ispod časti mu je da, kao scenarista oskarovac, piše scenarije za nekakve sentimentalne limunadice.

 

Zato Monti zadužuje Ivi da ga ubedi. Ali kako Ezra ne piše ništa što se kosi s njegovim ličnim uverenjima, pred Ivi je težak zadatak: ako mu dokaže da devojka može da se zaljubi kao na filmu, on će napisati scenario na tu temu.

 

Kako upoznavanje preko interneta ne dolazi u obzir, preostaje joj jedino da svog budućeg sretne kao što je Hari sreo Seli ili kao što je Hju Grant sreo bilo koju junakinju romantičnih komedija u kojima je mamio uzdahe. No može li u životu zaista da bude kao na filmu? Može li život da bude romantična komedija?

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Dimenzije 15 × 21 cm