Akcija!

Komplet Ukleto dete i Relikvije smrti

Original price was: 3.318,00 рсд.Current price is: 1.599,00 рсд.

1- HARI POTER I UKLETO DETE
2- HARI POTER I RELIKVIJE SMRTI

Autor: Dž. K. Rouling
Izdavač: Evrobook
Povez: Tvrdi
Pismo: Latinica

Nema na zalihama

Opis

Komplet Ukleto dete i Relikvije smrti

1- HARI POTER I UKLETO DETE

Osma priča. Devetnaest godina kasnije.

Hariju Poteru nikad nije bilo lako, a nije mu lakše ni danas kad je prezauzeti službenik u Ministarstvu magije, muž i otac troje dece školskog uzrasta.
Dok se Hari bori s prošlošću koja odbija da ostane tamo gde joj je mesto, njegov najmlađi sin Albus (pogodili ste – ime je dobio po Albusu Dambldoru!), mora da se suoči s porodičnim nasleđem koje nikad nije želeo. Prošlost i sadašnjost zloslutno se mešaju, upozoravajući oca i sina da neprijatna istina ponekad leži tamo gde je najmanje očekuješ.
Zasnovan na novoj originalnoj priči Dž. K. Rouling, Džeka Torna i Džona Tifanija, Hari Poter i ukleto dete osma je priča o Hariju Poteru, prva adaptirana za pozorišnu scenu.

Nastavlja se putovanje Harija Potera, njegovih prijatelja i porodice u susret čitaocima širom sveta, kojima će ovo specijalno izdanje dramskog teksta biti dostupno nakon premijere predstave u londonskom Vest Endu, 30. jula 2016.

2 – HARI POTER I RELIKVIJE SMRTI

Konačno razrešenje drame, toliko željeno čekani odgovor na pitanje ko će preživeti i ko je konačni pobednik u epskoj borbi dobra i zla.

U toj borbi Hari Poter nije ni najmanje usamljen, ali i mračni gospodar Voldemor ima silu jaču nego ikad. Dambldor je Hariju poverio ključni zadatak za opstanak i prevagu dobra, ali je i tolike tajne poneo sa sobom, u svet s one strane života. Našeg junaka stoga razdiru sumnje i izneverena očekivanja, koja samo rastu sa približavanjem završnog sukoba – rata oko Hogvortsa i svih tajni koje su u njemu pohranjene.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 14 × 23 cm