Akcija!

Komplet Prirodno lečenje

Original price was: 4.860,00 рсд.Current price is: 1.999,00 рсд.

Broj strana 128
Format 14 x 19
Povez Broš
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-0809-1

Kategorija:

Opis

Komplet Prirodno lečenje

Jednostavni čajevi za bolji život

Alergija, akne, amenoreja, bronhitis, glavobolja, celulit, cistitis, depresija, dijareja, ekcem, hemoroidi, groznica, zapaljenje desni, nesanica, mučnina, štucanje, kašalj… Preko 160 poremećaja i mnogo jednostavnih i prirodnih lekova da bismo savladali „male” svakodnevne probleme i živeli bolje.

Aloja, biljka koja leči

Još od drevnih kultura Sumera i Egipćana, ljudima su bile poznate vrednosti aloje i njena uloga u lečenju i pročišćavanju ljudskog tela. Nakon mnogo vremena, aloja se krupnim koracima vraća na presto svih lekovitih biljaka.

Bahovo cveće kao lek

Po celom svetu je razasuto čak 38 vrsta Bahovog cveća. Njegove esencije i supstrati sadrže neverovatno korisne i zdrave činioce, koji naš organizam dovode u harmonično i uravnoteženo stanje. Iako kod nas nedovoljno poznato, Bahovo cveće je zapravo nadohvat ruke…

Cerealije

Cerealije su sveobuhvatne namirnice, izuzetno hranljive i bogate neophodnim materijama. U ishrani su ključni saveznik dugog i zdravog života, a u ovoj knjizi vas upoznajemo s njihovim svojstvima, primenom i delovanjem.

Hipnoza

Ovo je priča o putovanju u nesvesno, o komunikaciji sa sopstvenom psihom, o spoznaji i menjanju stvarnosti, na nivoima za koje nismo ni verovali da su mogući.

Vegetarijanska kuhinja

Žitarice, mahunarke, voće i povrće… osnovni recepti kuhinje budućnosti. Najukusniji recepti vegetarijanske kuhinje, kojima možete zadiviti sve koji je smatraju „jadnom” zamenom za tradicionalni način spremanja jela.

Dodatne informacije

Težina 1,2 kg
Dimenzije 14 × 19 cm