Đeno – 3 knjige

1.280,00 рсд

  • Tvrd povez
  • Latinica
  • 23 cm
  • 338 str.

Na zalihama

Opis

Đeno

Đeno i crni pečat

Đeno Astor Venti je stidljivi jedanaestogodišnjak koji živi tiho i povučeno. Međutim, noću ga sve češće opsedaju čudni snovi, koji u životu počinju da se ostvaruju… Tajanstvena madam Kriken uvodi ga unutar Crnog pečata, gde vladaju posve drugačije moći i gde Đeno pronalazi ljude poput sebe, neshvaćene u običnom životu, ali nadmoćne u svetu čiste energije.

 

Đeno i bela runa zlatokrilog sokola

Pošto je uspešno završio prvo mentalno putovanje, Đeno Astor Venti se vratio u svoje selo, Donje Zvono. Sneg pokriva kuće i drveće i čini se da je dečak daleko od svoje magipsihičke avanture, ali kad dođe trenutak da se vrati u Arks Mentis, Đeno ne sluti kakva ga iskušenja čekaju i ne može ni da zamisli da će ga potraga za roditeljima odvesti čak u Irsku, gde će razgovarati s druidom.

Ali… gde je nestala madam Kriken? Hoće li i ovoga puta moći da pomogne mladom Astoru Ventiju u njegovoj opasnoj misiji? Dopadljiv, zastrašujuć, opasan…

Takav je Đenov svet.

 

Đeno i crveno ogledalce istine

Đena Astora Ventija i madam Kriken, koji su zauvek spojeni neraskidivim vezama, posle drugog mentalnog putovanja očekuju nova, šokantna otkrića. Dok pobunjenici remete ritam života u Arks Mentisu, pojavljuje se nov lik koji dovodi u pitanje budućnost magipsije. On živi odvojeno od drugih, na mestu za koje niko ne zna, star je i moćan, ima veću mentalnu snagu od svih drugih sapijensa i niko se ne usuđuje da izgovori njegovo ime. Samo mladi Astor Venti dobija priliku da ga upozna, a zahvaljujući crvenom ogledalu, nepoznanice njegovog dvanaestogodišnjeg života tope se kao sneg u proleće.