Disney English – Igramo se i učimo

250,00 рсд

  • Tvrd povez
  • Srpski i engleski
  • 21 x 13 cm
  • 80 str.

Na zalihama

Opis

Disney English – Igramo se i učimo

Disney English – Igramo se i učimo iz zbirke je kratkih ilustrovanih priča na engleskom jeziku, koje osim učenja ovog jezika za školarce donose i veliki broj aktivnosti u kojima će učestvovati cela porodica.

Dizni je sinonim za sjajne priče, kvalitetne ilustracije i dobru zabavu. Ove tri karakteristike pojačane su izuzetnom edukativnošću ove Dizni edicije Disney English – Igramo se i učimo.

Uz zbirku kratkih, zanimljivih priča za učenje engleskog jezika Disney English vaše dete će ovladati razumevanjem teksta i naučiti kako da se s lakoćom izražava na engleskom. Ove priče nadograđuju rečeničnu strukturu i obogaćuju rečnik stečen u školi. Svaka knjiga sadrži osam priča kroz igru za usavršavanje izgovora i razumevanja teksta.

Od tradicionalnih junaka kao što su Petar Pan i Paja Patak, pa sve do onih modernih kao što su Wall-E i Baz i Vudi iz Priče o igračkama, svaka priča donosi novu avanturu i interesantne zadatke. Paja Patak ide na kampovanje; Lilo i Stič se sjajno zabavljaju na talasima; Trnova Ružica pokušava da izbegne Grdanine opake zamke; mali Simba stiče prva znanja o svetu koji ga okružuje; Petar Pan vodi družinu u nedođiju; Igračke kreću na put oko sveta…

Uz osam zanimljivih priča i 24 zabavna zadatka u svakoj od knjiga, naučićete pregršt novih reči iz engleskog jezika.