Akcija!

Baby komplet – Moja beba jede sama – Poslastice za male probirljivce

Original price was: 1.000,00 рсд.Current price is: 499,00 рсд.

  • Broj strana: 95
  • Format: 14×18 cm
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

Opis

Baby komplet

Moja beba jede sama

Ideje za brze i jednostavne obroke autorke Novog sveobuhvatnog jelovnika za bebe i decu do tri godine.

Kako se bliži prvi rođendan, vaša beba pravi korake ka samostalnosti – a vreme za hranjenje nije izuzetak od ovog pravila.

Stručnjak za dečju ishranu, Anabel Karmel, pokazaće vam kako da svoje mališane ohrabrite u sticanju ovog novog osećanja nezavisnosti. Uz širok izbor recepata za hranljive obroke i ideja za hranu koju će bebe jesti prstima, fotografije od kojih vam voda polazi na usta i plan obroka koji je tu da vam pomogne je tu da sve to organizujete, knjiga Moja beba jede sama učiniće da hranjenje prođe bez ikakvog stresa.

Poslastice za male probirljivce

Zabrinuti ste i osećate se bespomoćno što vaše dete neće da proba ništa novo, jede samo testeninu, ili odlučno odbija povrće? Da li unosi dovoljno hranljivih materija? Da li je gladno? Stručnjak za ishranu dece, Anabel Karmel, nudi vam dragocene savete i ohrabrenje kao i recepte za ukusna jela koja će otvoriti apetit vašim malim probirljivcima. Obogaćena prelepim fotografijama i savetima o tome kako da spremate ukusne obroke sa zdravim sastojcima, knjiga “Poslastica za male probirljivce” ima sve što vam je potrebno da obroci ne budu stresan doživljaj.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Dimenzije 14 × 18 cm